Brug pilene for at navigere på siden

Referencer

Har du haft en god og positiv foto oplevelse hos Pia Tromborg og har du lyst til at dele den med andre, så send den til os på : pia@piatromborg.dk

Mia Hollender:

Har brugt dig til fotografering af begge mine børn som nyfødt og den ældste også som 2 årig. Din forståelse for børn og at tage dig tid til at gøre det på deres vilkår er fantastisk. Vi har kun haft gode oplevelser og nogle fantastiske billeder.

Pia Kornval:

Jeg har altid følt mig godt tilpas, når jeg er blevet fotograferet hos Pia. Billederne er helt fantastiske og du har bestemt sans for det æstetiske, sanselig og detaljerne i billede. Kommer helt sikkert igen og får lavet yogabilleder. Tusinde tak Pia

Ulla S Davidsen:

Pia skaber ikke bare fantastiske billeder, hun har en særlig evne til at få det bedste frem i den enkelte.

Shirley Maisted:

Jeg opsøgte Pia Tromborg for at få taget billeder til min hjemmeside www.SundHud.nu
Jeg havde haft hjemmesiden i flere år, men der fandtes ingen billeder af mi på siden da jeg forsøgte at være så anonym som mulig.
Jeg indså til sidst at det ikke var en god ide, fordi jeg jo ikke blev genkendt i de sammenhænge, hvor jeg gerne ønskede at blive genkendt. Det blev alt for anonymt.
Min historie om at have lidt med problem hud, havde gjort mig enormt selvbevidst, hvilket også gjorde at jeg stivnede hver gang jeg så et kamera.
Jeg frygtede altid resultatet af billederne, hvor man kunne se min grimme hud, samt mine fordrejede og stivnede ansigtstræk.
Pia tog imod mig med latter og god energi. Det er umulig at være stiv og forkrampet med hende bag kameraet. På ingen af billederne hun tog, så jeg stiv eller fordrejet ud. Hun formåede at få mine bedste træk frem, og jeg ser dejlig afslappet ud. Ved ikke hvordan hun bærer sig ad, men hun har lykkedes med at få de bedste billeder af mig, og jeg har fået rigtig mange komplimenter for dem.

TAK Pia, der er snart på tide med nogle nye opdaterede.
Smil og venlige hilsner fra

Shirley Maisted

Katja Fabian Holstein :

Fantastisk photograf! Kreativ, dygtig og yderst behagelig at arbejde sammen med og så er hun super god til børn også Det er absolut ikke min sidste gang hos Pia.

Annette Sønderskov Ibsen:

Pia skal have mine bedste anbefalinger. Tager fantastiske billeder, fanger det rigtige udtryk, og er super sød og skøn at arbejde med.

Kirsten Hagelskær:

Jeg var så heldig i december at vinde en fotosession hos Pia Tromborg. Og nu har jeg lige set billederne, både portrætter og heliotrops, og de er bare så gode! Jeg kan ellers ikke lide at blive fotograferet, men Pia gjorde det nemt for mig at slappe af og være naturlig. Det kan kun anbefales

Søren Simonsen:

Vi kan varmt anbefale fotograf Pia Tromborg både som portæt og firmafotograf.
Det projekt som blev forlagt, blev indfriet til fuld tilfredsstillelse.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger andre som måtte ønske at bruge en dygtig og kompetent fotograf som har styr på tingene.

Med venlig hilsen
Service Gruppen Danmark
Søren Simonsen
Direktør

Torben Hald:

Super fotograf både til børn og voksne, vi har brugt Pia til mange forskellige fotosessioner – altid med kæmpe succes

Pia Kirk:

Så fantastisk oplevelse med gravid og newborn foto – og såååå smukke billeder. Alle roser dem!!!

 

 

 

error

Del siden med dine venner