Har brugt dig til fotografering af begge mine børn som nyfødt og den ældste også som 2 årig. Din forståelse for børn og at tage dig tid til at gøre det på deres vilkår er fantastisk. Vi har kun haft gode oplevelser og nogle fantastiske billeder.

Pia-Tromborg - -firma-portræt, medarbejder-portræt-nordsjælland-pris, Portræt-fotograf, bedste portræt fotograf nordsjælland, Fotograf-nordsjælland, københavns bedste fotograf, fotograf pris, , fotograf-pia-tromborg / fotograf københavn photoshoot københavn fotograf storkøbenhavn, fotograf lyngby fotograf farum fotograf amager, IMG_0156_,web_Fotograf_PiaTromborg_portræt_portrait

Fantastisk photograf! Kreativ, dygtig og yderst behagelig at arbejde sammen med og så er hun super god til børn også Det er absolut ikke min sidste gang hos Pia.

Jeg opsøgte Pia Tromborg for at få taget billeder til min hjemmeside www.SundHud.nu. Jeg havde haft hjemmesiden i flere år, men der fandtes ingen billeder af mi på siden da jeg forsøgte at være så anonym som mulig.

Jeg frygtede altid resultatet af billederne, hvor man kunne se min grimme hud, samt mine fordrejede og stivnede ansigtstræk.  Pia tog imod mig med latter og god energi. Det er umulig at være stiv og forkrampet med hende bag kameraet. På ingen af billederne hun tog, så jeg stiv eller fordrejet ud.

Hun formåede at få mine bedste træk frem, og jeg ser dejlig afslappet ud. Ved ikke hvordan hun bærer sig ad, men hun har lykkedes med at få de bedste billeder af mig, og jeg har fået rigtig mange komplimenter for dem.
TAK Pia, der er snart på tide med nogle nye opdaterede.
Smil og venlige hilsner fra
Shirley Maisted
portræt_firma_fotograf_Pia_Tromborg

Jeg var så heldig i december at vinde en fotosession hos Pia Tromborg. Og nu har jeg lige set billederne, både portrætter og heliotrops, og de er bare så gode! Jeg kan ellers ikke lide at blive fotograferet, men Pia gjorde det nemt for mig at slappe af og være naturlig. Det kan kun anbefales

Vi kan varmt anbefale fotograf Pia Tromborg både som portræt- og firmafotograf. Det projekt som blev forlagt, blev indfriet til fuld tilfredsstillelse.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger andre som måtte ønske at bruge en dygtig og kompetent fotograf som har styr på tingene.

Med venlig hilsen

Service Gruppen Danmark

Søren Simonsen
Direktør

Super fotograf både til børn og voksne, vi har brugt Pia til mange forskellige fotosessioner – altid med kæmpe succes

 

Har du fået taget billeder hos mig?

Har du haft en god og positiv foto oplevelse hos Pia Tromborg og har du lyst til at dele den med andre, så send den til os på  mail

KONTAKT MIG OMKRING SPØRGSMÅL ELLER PRISER

Fotograf Pia Tromborg
Skolebakken 2C
2820 Gentofte

© Copyright - Pia Tromborg Studio v/Pia Sørensen Tromborg- Skolebakken 2 C st, 2820 Gentofte - CVR: 30317807 - Telefon: +45 29439726