Om mig

Jeg hedder Pia Tromborg og jeg er en passioneret fotograf med eget studie i Gentofte tæt på København. I mit arbejde med portrætfotografering, har jeg min helt egen kreative tilgang, hvor jeg stræber efter at indfange mennesket foran mig gennem skæve vinkler og forskellig brug af lyskilder.

Jeg er uddannet i 1987 fra Danmarks Tekniske Skole samt hos reklamefotograf Steen Bjerregaard i Lyngby. Jeg har base i mit eget studie i Gentofte, men jeg har kunder i hele landet og kommer gerne forbi din virksomhed eller organisation.
For mig handler fotografi ikke kun om, hvad jeg ser, men også hvad jeg føler. Hvis jeg ikke føler noget for mit arbejde, vil andre heller ikke gøre det, når de ser mine billeder.

Bedste fotograf Nordsjælland, portræt-fotograf, boudoir-fotos, bedste-sensuelle-fotos, Fotograf-nordsjælland, københavns bedste fotograf, fotograf pris, fotograf-pia-tromborg, fotograf københavn, photoshoot københavn, fotograf storkøbenhavn, fotograf lyngby, fotograf farum, fotograf amager,


Mine tanker bag et foto

Når jeg fotograferer, stræber jeg efter at finde det særlige og unikke i mennesker. Et godt fotografi kan indfange ansigtstræk, linjer og former i ansigtet og mennesket, som viser netop det. Vi er alle sammen unikke, og et fotografi muliggør fremhævelsen af det aspekt ned til mindste detalje.


Mine specialer er:

*Portrætfotografi

*Boudoir (sensuel) fotografi

*Baby / Newborn fotografier

*Børnefotografier

KONTAKT MIG OMKRING SPØRGSMÅL ELLER PRISER

Fotograf Pia Tromborg
Skolebakken 2C
2820 Gentofte

© Copyright - Pia Tromborg Studio v/Pia Sørensen Tromborg- Skolebakken 2 C st, 2820 Gentofte - CVR: 30317807 - Telefon: +45 29439726